AKKUYU NÜKLEER SANTRAL PROJESİ-İHALE SÜREÇLERİ

AKKUYU NÜKLEER SANTRAL PROJESİ-İHALE SÜREÇLERİ27 Temmuz 2020 Pazartesi 16:09

Akkuyu Nükleer Santral Projesi- İhale Süreçleri

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden gelen 20.07.2020 tarih ve 34221550-622.03-6255 sayılı yazıda; Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Nükleer Enerji ve Uluslararası Projeler Genel Müdürlüğü’nden gelen yazıya atfen, Akkuyu Nükleer A.Ş. ihalelerine katılmak isteyen Türk firmalarına ihale başvuruları konusunda yardımcı olunması ve bilgilendirme maksadıyla ana yüklenici tarafından İstanbul’da Tedarikçi İlişkileri Birimi kurulduğu ve bilgilendirme hattı açıldığı bildirilmektedir.

Akkuyu Nükleer Santral Projesi İhale Süreçleri aşağıda ekde yer almaktadır.

Ek 1: İhale Süreçleri

Ek 2: İhale Süreçleri Faydalı Bilgiler