AFGM ONAYLI TEDARİKÇİ PROSESİ HK.

13 Kasım 2019 Çarşamba 11:11

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda; Milli Savunma Bakanlığı Askeri Fabrikalar Genel Müdürlüğü'nün 17 Temmuz 2017 Tarihli ve 2017/10605 Sayılı BKK gereğince MSY 310-12 MSB Askeri Fabrikalar ve Tersaneler Genel Müdürlüğü 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu İstisnalar (3.B) Kapsamındaki Mal ve Hizmet Alımları Yönergesinde yer alan düzenlemeler doğrultusunda; Askeri Fabrikalar Genel Müdürlüğü (AFGM) Onaylı Tedarikçi Değerlendirme Kılavuzu 11 Nisan 2018 tarihinde onaylanarak yürürlüğe girmiştir. Savunma Bakanlığı Askeri Fabrikalar Genel Müdürlüğü’nün yazısına atfen; Askeri Fabrikalar tarafından yapılan tetkikat sonucu ilgili firmalara iki yıl süre ile onay verildiği belirtilmektedir.

Bu kapsamda, Askeri Fabrikaların faaliyet alanlarına ilişkin mal ve hizmet teslim etmek isteyebilecek üyelerimiz için Askeri Fabrikalar Genel Müdürlüğü Onaylı Tedarikçi sürecinin açıklandığı ekli yazı bilgilerinize sunulmaktadır.

Saygılarımızla.

Ek :Askeri Fabrikalar Genel Müdürlüğünün Yazısı (13 sayfa)