ADRES DEĞİŞİKLİĞİ TESCİLİNDE İSTENECEK EVRAKLAR

Müdürlüğümüze yapılacak ADRES DEĞİŞİKLİĞİ tescil başvurularında; ilk olarak adres bilgisinin MERSİS’ten Ulusal Adres Veri Tabanı (UAVT)'ye uygun olarak alınması ve karara MERSİS’ten UAVT'ye göre alınmış olan adresin yazılması gerekmektedir.

MERSİS sistemine girilmiş olan adres bilgisi ile karara yazılmış olan adres bilgisi birebir aynı olmalıdır.

1. Ticaret Sicili Müdürlüğü'ne hitaben yazılmış 1 adet dilekçe
  2. Belediyeden alınmış adres tespiti yazısı fotokopisi 1 adet
  3. Taahhütname 1 adet
  4. Adres değişikliği ile ilgili yönetim kurulu kararı noter onaylı 2 adet
  5. Kira kontratı veya tapunun 1 adet fotokopisi
YUKARIDA İSTENİLEN EVRAKLARDAN BİRER ADET ODA SİCİL SERVİSİNE AYRICA VERİLECEKTİR.
KARARLARIN ALTINDA YÖNETİM KURULUNUN T.C. NUMARALARI MUTLAKA YAZILI OLACAK.