9. SARAYBOSNA İŞ FORUMU

9. SARAYBOSNA İŞ FORUMU22 Şubat 2018 Perşembe 16:11

9. SARAYBOSNA İŞ FORUMU

TOBB tarafından Odamıza iletilen 12.02.2018 tarihli e-postada, Saraybosna Ticaret Müşavirliğimizden alınan bilgilere göre, 24-27 Nisan 2018 tarihlerinde Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’da Bosna Bank International ve İslam Kalkınma Bankası işbirliği ile 9. Saraybosna İş Forumu düzenlenecektir.

Odağında yabancı yatırımların teşviki ve Güneydoğu Avrupa’da yer alan ülkeler arasındaki ekonomik bağların ve karşılıklı ilişkilerin güçlendirilmesi, 30 farklı ülkeden gelecek katılımcılar arasında diyalog kültürünün canlandırılması olan ve Bosna Hersek’in yabancı yatırımcılara tanıtılması vasıtasıyla ülkenin ekonomik kalkınmasına katkıda bulunulması amaçlanan 9. Saraybosna İş Forumu’na çevre ve bölge ülkelerden işadamlarının katılımı beklenmektedir.

Söz konusu foruma ilişkin ayrıntılı bilgilere www.sarajevobusinessforum.com adresinden ulaşılabilmesi mümkün bulunmaktadır.