8. Karayolu Trafik Güvenliği Sempozyum ve Sergisi

8. Karayolu  Trafik Güvenliği Sempozyum ve Sergisi01 Ağustos 2017 Salı 12:05

16- 17-18- Kasım 2017 tarihleri arasında Ankara Ticaret Odası (ATO) Kongre Merkezinde "8. Karayolu Trafik Güvenliği Sempozyum ve Sergisi" düzenlenecektir.

Sayın Üyemiz,

İçişleri Bakanlığı (Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı), Bilim Sanayi Teknoloji Bakanlığı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı (Özel Eğitim Kurumları Genel Müdürlüğü), Türkiye Belediyeler Birliği ve TŞOF işbirliğinde ve destekleyici sponsor firmaların katkılarıyla 16- 17-18- Kasım 2017 tarihleri arasında Ankara Ticaret Odası (ATO) Kongre Merkezinde "8. Karayolu  Trafik Güvenliği Sempozyum ve Sergisidüzenleneceği bildirilmiştir.

Sempozyuma ilişkin kon başlıkları, önemli tarihler, bildiri özetlerinin hazırlanması ve gönderilmesi ile ilgili kurallar www.trafik.gov.tr ve http://www.karayolutrafiksempozyumu.org adreslerinde yer almaktadır.  Katılımın yüksek olması sempozyum ve sergi etkinliğinin daha verimli geçmesini sağlayacaktır.

Saygılarımızla.