6552 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun Bilgilendirme Semineri23 Ekim 2014 Perşembe 10:17

“6552 Sayılı Bazı alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun” hakkından bilgilendirme semineri sunumları için tıklayınız.

22.10.2014 Çarşamba günü, Sosyal Güvenlik Kurumu Konya İl Müdürlüğü, Konya Vergi Dairesi Başkanlığı, Konya Ticaret Odası, Konya Ticaret Borsası ve Konya Sanayi Odası işbirliği ile düzenlediğimiz “6552 Sayılı Bazı alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun” hakkından bilgilendirme seminerinin sunumlarına ulaşmak için aşağıdaki linkelere tıklayınız.

Saygılarımızla, İlgili üyelerimizin bilgilerine sunarız.

SGK Konya İl Müdürlüğü Sunumu için tıklayınız.
Konya Vergi Dairesi Başkanlığı Sunumu için tıklayınız.