6552 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun

6552 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun27 Ekim 2014 Pazartesi 15:07

Sayın Üyemiz,

10/09/2014 tarih ve 6552 sayılı “İş Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması ile Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Hakkında Kanun” 11/09/2014 tarih ve 29116(mükerrer) sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

Anılan Kanunun 77.maddesi ile 5174 sayılı Türkiye Odalar Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanununa geçici 18.madde eklenmiştir. Geçici 18.maddenin kapsamında; odamız üyelerinin yıllık ve munzam aidat borçları yer almaktadır.

Yürürlüğe giren kanun hükmünden faydalanmak isteyen aidat ve munzam aidat borcu olan üyelerimizin en geç 01/12/2014 tarihine kadar dilekçe ile odamıza başvurmaları gerekmektedir.

Üyelerimize ve kamuoyuna önemle duyurulur.

Saygılarımızla,