6. İİT Helal Expo Fuarı

6. İİT Helal Expo Fuarı31 Ekim 2018 Çarşamba 14:15

29 Kasım-02 Aralık 2018 tarihleri arasında Dünya Helal Zirvesi İstanbul 2018 ile 6. İslâmi İşbirliği Teşkilatı (İİT) Helal Expo, Sayın Cumhurbaşkanımızın yüksek himayelerinde, 34. Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi (İSEDAK) Bakanlar Toplantısı ile eş zamanlı olarak, İstanbul Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezinde düzenlenecektir.

Dünya Helal Zirvesi İstanbul 2018 ile 6. İslâmi İşbirliği Teşkilatı (İİT) Helal Expo'nun helal standartları, belgelendirilmesi ve akreditasyonu konusundaki ülkemiz politika ve yaklaşımlarının tüm dünyaya duyurulması, helal ürün ve hizmetlerimizin uluslararası alanda tanıtılması, ayrıca ülkemizin helal alanındaki lider, kural koyucu ve merkez ülke konumunun güçlendirilmesi açısından bir fırsat olduğu değerlendirilmektedir.

6. Helal Expo Fuarı  web sayfası www.helalexpo.com.tr

Üyelerimizin bilgilerine sunulur.