5. ULUSLARARASI İNOVASYON VE TEKNOLOJİ FUARI

5. ULUSLARARASI İNOVASYON VE TEKNOLOJİ FUARI18 Ekim 2017 Çarşamba 15:02

5. ULUSLARARASI İNOVASYON VE TEKNOLOJİ FUARI

TOBB’den Odamıza gelen yazıda, 11-15 Kasım 2017 tarihlerinde, Tebriz Uluslararası Fuarlar Merkezi’nde, teknolojik tasarım, teknolojinin ticarileştirilmesi ve teknolojik kalkınma ve bilgi destekli hizmet ürünleri olmak üzere üç alanda 5. Uluslararası İnovasyon ve Teknoloji Fuarı (RINOTEX-2017) düzenleneceği bildirilmektedir.

Konuyla ilgili detaylı bilgilere www.rinotex.ir tabrizcordiro@iran.ir  ve +98 413 529 19 26 nolu telefondan ulaşılabileceği belirtilmektedir.