37.DÖNEM GÜMRÜK BİRLİĞİ ORTAK KOMİTESİ GÜNDEMİ

37.DÖNEM GÜMRÜK BİRLİĞİ ORTAK KOMİTESİ GÜNDEMİ24 Temmuz 2020 Cuma 16:39

37.Dönem Gümrük Birliği Ortak Komitesi Gündemi

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza gönderilen yazıda; Türkiye - Avrupa Birliği 37. Dönem Gümrük Birliği Ortak Komitesi (GBOK) Toplantısı'nın Ekim ayı içerisinde gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Bahse konu toplantıda ele alınmasında fayda görülen konuların gerekçeleri ile birlikte, Ticaret Bakanlığı'na gönderilmek üzere 28 Temmuz 2020 Salı gününe kadar Birliğe (kubilay.simsek@tobb.org.tr) iletilmesi gerekmektedir.