36. DÖNEM GÜMRÜK BİRLİĞİ ORTAK KOMİTESİ GÜNDEMİ

36. DÖNEM GÜMRÜK BİRLİĞİ ORTAK KOMİTESİ GÜNDEMİ07 Mayıs 2019 Salı 14:44

36. DÖNEM GÜMRÜK BİRLİĞİ ORTAK KOMİTESİ GÜNDEMİ

TOBB’den Odamıza gönderilen yazıda; Türkiye-AB Gümrük Birliği’ni doğrudan ilgilendiren alanlarda ortaya çıkan sorunların çözümü ve Gümrük Birliği’nin düzgün işleyişinin temin edilmesi amacıyla Türkiye-AB Gümrük Birliği Ortak Komitesi (GBOK) Toplantıları gerçekleştirilmektedir.

Ticaret Bakanlığı’ndan Birliğe gönderilen yazıda, 36. Dönem GBOK Toplantısı’nın 8-9 Temmuz 2019 tarihlerinde Brüksel’de düzenlenmesinin planlandığı belirtilerek, bahse konu toplantı kapsamında gündeme getirilmesi gereken hususlara ilişkin Birliğin görüş ve öneri talep edilmektedir.

Bu münasebetle, 36. Dönem GBOK toplantısında gündeme getirilmesi gereken hususlara ilişkin görüşlerin 13 Mayıs 2019 Pazartesi gününe kadar Birliğe ( irmak.atalay@tobb.org.tr) bildirilmesi gerekmektedir.