3. Turkey Expo Qatar

3. Turkey Expo Qatar31 Ekim 2018 Çarşamba 11:13

3. Turkey Expo Qatar, 16-18 Ocak 2019 tarihlerinde Katar’ın başkenti Doha’nın şehir merkezinde bulunan Doha Exhibition and Convention Center'da (DECC) düzenlenecektir.

Gayrimenkul, İnşaat ve Yapı Malzemeleri, Mobilya ve Dekorasyon, Bilişim, Sağlık, Gıda, Tekstil ve Ulaşım sektörlerini bünyesinde barındıran Turkey Expo Qatar, Türkiye ve Katar arasında en üst düzeyde yürütülen yakın diplomatik ilişkilerden edinilen vizyonla, iki ülkenin işadamları arasındaki ticaret köprüsünü sağlamlaştırma misyonuyla düzenlenmekte ve iş geliştirme imkanı sağlamaktadır.

Ekte 2. Fuarın katılımcı listesi, Fuar raporu ve fotoğraflarının yer aldığı katalog ile bilgi notu bulunmaktadır.

Bilgilerinize sunulur.

Detaylı bilgi ve başvuru için:
sales@capitalexpo.com.tr
Hakan KOÇAK

Not: Fuar için Ekonomi Bakanlığı Teşviki de bulunmaktadır.
Ek: Fuar bilgileri için tıklayınız.