2641 SAYILI KARAR HAKKINDA

2641 SAYILI KARAR HAKKINDA07 Ağustos 2020 Cuma 09:47

2641 Sayılı Karar

TOBB’den Odamıza gelen yazıda, koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle hizmet sektöründe faaliyet gösteren firma, kurum ve kuruluşlar üzerindeki oluşan olumsuz etkilerin azaltılması ve mevcut ihraç pazarlarımızın korunması için ticari faaliyetlerde dijital pazarlama yöntemlerinin önem taşıdığı vurgulanmaktadır.

Bu itibarla, 2641 sayılı Döviz Kazandırıcı Hizmet Sektörlerine yönelik "Pazara Girişte Dijital Faaliyetlerin Desteklenmesi" başlığı altında belirlenen destek kalemleri şartları ve belgelerine aşağıda verilen bağlantı adresinden ulaşılabilmektedir.

Erişim Adresi: https://ticaret.gov.tr/hizmet-ticareti/doviz-kazandirici-hizmet-ticareti/destek-mevzuati-icerik/pazara-giriste-dijital-faaliyetlerin-desteklenmesi/pazara-giriste-dijital-faaliyetlerin-desteklenmesi

Ek: 2641 Sayılı Karar