2019 Yılı Trafik Eğitimleri

2019 Yılı Trafik Eğitimleri24 Ocak 2019 Perşembe 10:20

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü yetkililerinin ortak belirleyecekleri yer ve tarihlerde güvenli trafik eğitimi verilecektir.

Sayın Üyemiz,

Konya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Odamıza gelen yazıda, ülkemizde trafik kazalarından kaynaklı can kayıplarının ve yaralanmaların en aza indirilmesi amacıyla yürütülen “İkinci 100 Günlük İcraat Programı” kapsamında 2018-2019 yılı eğitim öğretim yılı ara dönemi (sömestr tatil dönemi) içerisinde bağlı bulundukları kurum ve oda başkanları ile iş birliği içerisinde toplu taşıma ve ticari araç sürücülerine yönelik trafik eğitimi verilmesi istenmiştir.

Bu kapsamda, Konya Esnaf Odaları Birliği Toplantı Salonunda 28.01.2019 tarihinde saat 14:00'da C plakalı Okul Servis Aracı şoförlerine yönelik olarak trafik eğitimi verilecektir.

Bilgilerinize.