2018 VERİMLİLİK PROJE ÖDÜLLERİ

2018 VERİMLİLİK PROJE ÖDÜLLERİ07 Kasım 2017 Salı 14:37

Sayın Üyemiz,

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Ülkemizin rekabet gücünün artırılmasına ve ekonominin verimlilik temeli, sürdürülebilir bir yapıya kavuşturulmasına yönelik olarak sanayi ve hizmet sektöründeki işletmelerin uygulamış oldukları verimliliği artırma projelerini teşvik etmek amacıyla her yıl “Verimlilik Proje Ödülleri” “Verimlilik Proje Ödülleri Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik” hükümleri uyarınca; 2018 yılı ödül ve değerlendirici başvuru süreci başlamıştır.

Buna göre, sanayi ve hizmet sektöründe faaliyet gösteren işletmeler ve kamu kurumları uygulamış oldukları verimliliği artırma projeleri ile ödüle başvurabileceklerdir.

Başvurular 9 Ocak 2018 tarihine kadar devam edecek olan ödül süreci hakkında ayrıntılı bilgiler Verimlilik Genel Müdürlüğü’nün http://vgm.sanayi.gov.tr/sayfa.html?sayfaId=d9c92ce7-8585-4f99-bc2d-c0e5502d8c9b  internet adresinde yer almaktadır.

Üyelerimize duyurulur.

Saygılarımızla.