2016 Yılı Pazara Giriş Engelleri Raporu

2016 Yılı Pazara Giriş Engelleri Raporu28 Temmuz 2017 Cuma 10:00

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği kanalıyla Ekonomi Bakanlığından alınan yazıda, ihracatçılarımızın yurtdışı pazarlarda karşılaştığı pazara giriş engellerinin belirlenmesi ve periyodik olarak raporlanması amacıyla hazırlanan 2016 yılı Pazara Giriş Engelleri Raporu’nun Bakanlık birimlerinin katkılarıyla nihai hale getirildiği bildirilmektedir.Söz konusu rapor Bakanlık internet sitesinde ihracatçıların kullanımına açılmış olup rapora aşağıdaki link den ulaşmaları mümkün olacaktır.

2016 Yılı Pazara Giriş Engelleri Raporu: