Konya-3 °C

TÜKETİCİ GÜVEN ENDEKSİ

Tüketici Güven Endeksi 2017 Kasım ayında azaldı.

Tüketici güven endeksi, Kasım ayında bir önceki aya göre %3,2 oranında azaldı; Ekim ayında 67,3 olan endeks Kasım ayında 65,2 oldu.

Tüketici Güven endeksindeki azalış; hane maddi durumu, genel ekonomik durum ve tasarruf etme ihtimali beklentileri değerlendirmelerinin kötüleştiğini göstermektedir.

tuketici-003.jpg

Kaynak: TUİK

Bu çalışma yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Çalışmada yer alan analiz ve değerlendirmeler yatırım tavsiyesi olarak yorumlanmamalıdır. Veriler kamuya açık ve güvenilir olduğu düşünülen kaynaklardan derlenmiştir. Çalışmadaki bilgiler Konya Ticaret Odası için bağlayıcı değildir.