TÜKETİCİ GÜVEN ENDEKSİ

Tüketici Güven Endeksi 2016 Eylül ayında azaldı.

Ağustos ayında 74,44 olan endeks Eylül ayında 74,29 değerine düştü.

Tüketici Güven endeksindeki azalış, hanenin maddi durum, işsiz sayısı ve tasarruf etme ihtimali beklentileri değerlendirmelerinin kötüleştiğini göstermektedir.

tuketici-guven-001.jpg

Bu çalışma yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Çalışmada yer alan analiz ve değerlendirmeler yatırım tavsiyesi olarak yorumlanmamalıdır. Veriler kamuya açık ve güvenilir olduğu düşünülen kaynaklardan derlenmiştir. Çalışmadaki bilgiler Konya Ticaret Odası için bağlayıcı değildir.