TÜKETİCİ GÜVEN ENDEKSİ

Tüketici Güven Endeksi 2018 Şubat ayında azaldı.

Tüketici güven endeksi, Şubat ayında bir önceki aya göre %0,1 oranında azaldı; Ocak ayında 72,3 olan endeks Şubat ayında 72,25 oldu.

Tüketici Güven endeksindeki azalış; işsiz sayısı ve tasarruf etme ihtimali beklentileri değerlendirmelerinin kötüleştiğini göstermektedir.

adsiz-010.jpg

Kaynak: TUİK

Bu çalışma yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Çalışmada yer alan analiz ve değerlendirmeler yatırım tavsiyesi olarak yorumlanmamalıdır. Veriler kamuya açık ve güvenilir olduğu düşünülen kaynaklardan derlenmiştir. Çalışmadaki bilgiler Konya Ticaret Odası için bağlayıcı değildir.