TÜKETİCİ GÜVEN ENDEKSİ

2018 Kasım ayında tüketici güveni arttı.

Tüketici güven endeksi, Kasım ayında bir önceki aya göre %4 oranında arttı; Ekim ayında 57,3 olan endeks Kasım ayında 59,6 oldu.

Tüketici Güven endeksindeki azalış; hane maddi durum, genel ekonomik durum ve tasarruf etme ihtimali beklentileri değerlendirmelerinin iyileştiğini göstermektedir.

tukguv.jpg

Kaynak: TUİK

Bu çalışma yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Çalışmada yer alan analiz ve değerlendirmeler yatırım tavsiyesi olarak yorumlanmamalıdır. Veriler kamuya açık ve güvenilir olduğu düşünülen kaynaklardan derlenmiştir. Çalışmadaki bilgiler Konya Ticaret Odası için bağlayıcı değildir.