SANAYİ ÜRETİM ENDEKSİ

2020 Ocak ayında sanayi üretimi yıllık %7,9 arttı.

Sanayinin alt sektörleri incelendiğinde, 2020 yılı Ocak ayında (yıllık);

• Madencilik ve taşocakçılığı sektörü endeksi %8,5,
  • İmalat sanayi sektörü endeksi %8,2,
  • Elektrik, gaz, buhar ve iklimlendirme üretimi ve dağıtımı sektörü endeksi %3,8 arttı.

1-021.jpg

Bu çalışma yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Çalışmada yer alan analiz ve değerlendirmeler yatırım tavsiyesi olarak yorumlanmamalıdır. Veriler kamuya açık ve güvenilir olduğu düşünülen kaynaklardan derlenmiştir. Çalışmadaki bilgiler Konya Ticaret Odası için bağlayıcı değildir

.