Konya-2 °C

SANAYİ ÜRETİM ENDEKSİ

2017 Mayıs ayında sanayi üretimi azaldı.

Sanayinin alt sektörleri (2010=100 temel yıllı) incelendiğinde, 2017 yılı Mayıs ayında bir önceki yılın aynı ayına göre

►Madencilik ve taşocakçılığı sektörü endeksi %0,5,

►İmalat sanayi sektörü endeksi %2 azalırken,

►Elektrik, gaz, buhar ve iklimlendirme üretimi ve dağıtımı sektörü endeksi %1,7 arttı.

Sanayi Üretim Endeksi (2010=100), Mayıs 2017

san-ure.jpg

Bu çalışma yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Çalışmada yer alan analiz ve değerlendirmeler yatırım tavsiyesi olarak yorumlanmamalıdır. Veriler kamuya açık ve güvenilir olduğu düşünülen kaynaklardan derlenmiştir. Çalışmadaki bilgiler Konya Ticaret Odası için bağlayıcı değildir

.