16. ULUSLARARASI EV GEREÇLERİ, ZÜCCACİYE ve HEDİYELİK EŞYA FUARI

16. ULUSLARARASI EV GEREÇLERİ, ZÜCCACİYE ve HEDİYELİK EŞYA FUARI27 Mart 2018 Salı 16:31

16. ULUSLARARASI EV GEREÇLERİ, ZÜCCACİYE ve HEDİYELİK EŞYA FUARI

Kazakistan fuarcılık sektöründe 2005’ten bu yana faaliyet gösteren ve Almati‘de farklı bir çok sektörde fuarlar düzenleyen Central Asia Trade Exhibitions, 27-30 Mayıs 2018 tarihlerinde, Almatı Kazakistan’da “16. Uluslararası Ev Gereçleri, Züccaciye ve Hediyelik Eşya Fuarı”nı organize etmektedir.

Central Asia Houseware fuarı, Almatı ile birlikte Almatı, Astana, Karaganda, Kızılorda, Aktau,Taraz,Taldykorgan, Öskemen, Semey, Pavlodar, Çimkent, Aktobe gibi Kazakistan’ın diğer şehirlerine ek olarak Kırgızistan-Bişkek, Özbekistan, Türkmenistan ve Rusya bölgesine uzanan kesimlerden geniş bir ziyaretçi kitlesini ağırlayacaktır. Fuar Kazakistan Sanayi ve Ticaret Bakanlığı, Kazakistan Sanayi ve Ticaret Odası tarafından desteklenmektedir.

Kazakistan, 2,7 milyon metrekare alanıyla Batı Avrupa toplamından daha büyük coğrafyasıyla Dünya’nın 9. büyük ülkesidir. 15 milyonluk nüfusunun yanı sıra 60 milyona ulaşan Orta Asya bölgesinin (Kırgızistan, Özbekistan, Tacikistan, Türkmenistan) ekonomik ve ticari merkezidir .

Fuara Türkiye’den firmaların yanı sıra Rusya, Kazakistan, İtalya, Almanya, İspanya, Fransa, Belarus, Bulgaristan, Tayvan, Birleşik Arap Emirlikleri, Polonya, Hindistan, Kore, Çek Cumhuriyeti ve Ukrayna gibi 15 ülkeden firmalar iştirak edecektir.

Fuarda sergilenecek ürün grupları züccaciye, sofra ve mutfak eşyaları, cam ürünleri, porselen, seramik, hediyelik eşya & dekoratif ürünler, çelik mutfak eşyaları, elektrikli ev gereçleri, plastik ev gereçleri, banyo & mutfak aksesuarları, aydınlatma & avize, ev tekstili, elektrikli ev aletleridir.

Stratejik hedefi Kazakistan ve dolayısıyla Orta Asya pazarını fethetmekten geçen firmalar için, bölgenin sektöründe en önemli ihtisas fuarı olan Central Asia Houseware fuarı çok önemli bir fırsat niteliğindedir. Ayrıca Kazakistan T.C. Ekonomi Bakanlığı tarafından m2’de 971TL Devlet desteği kapsamındadır.

Fuar ile ilgili güncel bilgiler için www.houseware.kz web sitesi ziyaret edilebilir.

Detaylı bilgi için:

Sevil Durmuş (Operasyon Sorumlusu)

Sinerji International Exhibitions Ltd.
International Sales & Marketing Office
Istanbul-Turkey