MERKEZİ YÖNETİM BÜTÇESİ

2017 yılı Ekim ayında 3,3 milyar TL açık veren bütçe, 2018 yılı Ekim ayında 5,4 milyar TL açık vermiştir.

► 2017 yılı Ekim ayında 197 milyon TL faiz dışı fazla verilmiş iken 2018 yılı Ekim ayında 1,2 milyar TL faiz dışı açık verilmiştir.

► Bütçe gelirleri bir önceki yıla göre %17,6 artarak 62,1 milyar TL olmuştur.

► Bütçe giderleri ise %20,2 artarak 67,5 milyar TL olarak gerçekleşmiştir.

butce-003.jpg

Bu çalışma yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Çalışmada yer alan analiz ve değerlendirmeler yatırım tavsiyesi olarak yorumlanmamalıdır. Veriler kamuya açık ve güvenilir olduğu düşünülen kaynaklardan derlenmiştir. Çalışmadaki bilgiler Konya Ticaret Odası için bağlayıcı değildir.