BLOG >> KTO RAPORLARI >> FEYZULLAH ALTAY

15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİNİN EKONOMİK ETKİLERİ “DÜNÜ VE BUGÜNÜ”

15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİNİN EKONOMİK ETKİLERİ “DÜNÜ VE BUGÜNÜ”31 Ekim 2017 Salı 15:24

2002 yılından bu yana sürekli olarak pozitif bir ivme yakalayan Türkiye ekonomisi, yapısal reformların da etkisiyle birlikte “krizler ekonomisinden” bir güç ekonomisine dönüşmüştür. Bu süreçte, kamu maliyesi alanında ciddi reformlar gerçekleştirilmiştir. Kamuda bürokrasiden kaynaklı hantal yapı değiştirilerek işlemler hızlandırılırken, özel sektöre yönelik imkân ve destekler arttırılmıştır. [Devamı]