11.YÖREX - Yöresel Ürünler Fuarı İkili İş Görüşmeleri

11.YÖREX - Yöresel Ürünler Fuarı İkili İş Görüşmeleri13 Ekim 2021 Çarşamba 08:25

Sayın Üyemiz,

Antalya Ticaret Borsası'ndan (ATB) alınan yazıda, Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) desteğinde ATB organizasyonunda 20-24 Ekim 2021 tarihlerinde Antalya'da 11.YÖREX–Yöresel Ürünler Fuarının düzenleneceği bildirilmektedir.

Coğrafi işaretli ve yöresel ürünlerin ekonomiye kazandırılması, iş bağlantılarının kurulması ve geliştirilmesi amacı ile YÖREX'in düzenlendiği fuaye alanında yer alan TOBB ile ulusal market zincirleri, e-ticaret siteleri ve restoran zincirlerinin stantlarında yapılacak olan ikili iş görüşmeleri (B2B eşleştirme) programına katılmak isteyen üyelerimizin, https://yorex.com.tr/b2b/ adresinde yer alan başvuru formunu doldurmaları hususunu bilgilerinize sunarız.

Görüşmeye Katılacak Firmalar:
CARREFOURSA