GAYRİ SAFİ YURTİÇİ HASILA

2016 ikinci çeyreğinde büyüme %3,1 olarak gerçekleşti.

Üretim yöntemi ile hesaplanan gayri safi yurtiçi hasıla tahmininde, 2016 yılı ikinci çeyreğinde bir önceki yılın aynı çeyreğine göre sabit fiyatlarla %3,1’lik artışla 33.061 Milyon TL olmuştur.

gsmh-001.jpg

Kaynak: TUİK

Bu çalışma yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Çalışmada yer alan analiz ve değerlendirmeler yatırım tavsiyesi olarak yorumlanmamalıdır. Veriler kamuya açık ve güvenilir olduğu düşünülen kaynaklardan derlenmiştir. Çalışmadaki bilgiler Konya Ticaret Odası için bağlayıcı değildir.